Nuoriso-osasto TPS:n piristysruiskeena – ”Eivät ole nähneet edes ensimmäistä maailmanmestaruutta!”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:n pirteimpiä ketjuja perjantaina oli kolmonen, johon oli kasattu nuorta voimaa enemmän kuin tarpeeksi.

Mikko Rantanen ja Julius Vähätalo keräsivät ketjun konkarin Camilo Miettisen kehut Tappara-voitossa.

– Onhan se hauska katsoa, kun nuoret pojat painaa. Yritän itse olla sitten jonkinlaisena isähahmona. Täytyy pitää huoli, ettei Rantanen ala luulemaan liikoja ja että Vähätalo saa pelata hyvällä fiilingillä tuossa, laituri virnuili 4-2-voiton jälkeen SuomiKiekko-sivustolle.

Nuoriso-osasto vastasi joukkueen avausmaalista, kun Rantanen punnersi väkisin kiekon avauserässä ohi Tappara-vahti Juha Metsolan.

– Hyvällä energialla vetivät heti alusta alkaen. Siinä oli hyvin sähinää – pojilla on vauhtia kuin nuorilla orhilla. Hyvällä itseluottamuksella ovat tulleet – ei auta kuin yrittää kannustaa samaan ja olla itsekin esimerkkinä sen suhteen.

Tuliko vuosina 1995 ja 1996 syntyneiden rinnalla yhtään vanha olo?

– Kyllä sen ajatuksen kanssa joutui jo vähän tappelemaan. Pojat eivät ole nähneet edes ensimmäistä maailmanmestaruutta, 27-vuotias Miettinen naurahti.

Ilta oli muuten TPS:n kannalta toivoa antava. Kolme pistettä katkaisi lokakuun lopusta asti kestäneen voitottoman putken kotona.

– Tarvitsee saada vielä lisää sydäntä ja tietynlaista vihaa siihen pelaamiseen. Tänään oli taklauksia, tunnetta ja hienoja maaleja – tuollainen tatsi pitää yrittää vain pitää päällä, Miettinen pohti.

– On tässä vähän kirittävää vielä. Huomenna jatkuu touhu, tarkoitus on ottaa kauden ensimmäinen tuplavoitto viikonlopulta.

Ilari Isotalo, Turku
Twitter: @IlariIsotalo


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!