San Jose otti ensimmäisen voittonsa Los Angelesia vastaan joukkueiden kohdattua viime yönä kolmannen kerran NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella.

Vähämaalinen ottelu venyi jatkoerään kun San Josen Dan Boylen ensimmäisen erän alun ylivoimamaalin ja Tyler Toffolin noin kahdeksan minuuttia myöhemmin tulleen tasoituksen jälkeen ei enää varsinaisella peliajalla muutoksia tuloksissa nähty.

Vain puolitoista minuuttia jatkoajan alusta ykköstähdeksi ottelussa valittu Logan Couture nousi kotijoukkueen sankariksi ratkaisten pelin ylivoimalla.

Eri tilastoissa San Jose oli vierailijoita parempi lähes joka osa-alueella. Boyle ei tehnyt asiasta suurta numeroa.

– Se on positiivinen juttu, mutta toisaalta me olimme mielestämme parempi joukkue myös LA:sta lähdettäessä ja silti otteluvoitoissa 2-0 -tappiolla.

– Tähän aikaan vuodesta sillä ei ole väliä, onko parempi joukkue. Ottelu on voitettava tulostaululla, Boyle sanoi seuran kotisivun videossa.

Sharks-vahti Antti Niemi oli ottelun kakkostähti. Mies torjui 26 laukausta torjuntaprosentilla 96,3%.