Sidney Crosby vai Steven Stamkos? – "Jukka Jalosen KHL-seura tarvitsee kipeästi sentteriä"

Pelaaja-agentti Juri Nikolajev uskoo vakaasti, että Jukka Jalosen valmentama Pietarin SKA täydentää sentteriosastoaan kovalla NHL-nimellä.

Nyt puhutaan maailmanluokan pelaajista, kuten Pittsburgh Penguinsin Sidney Crosby ja Tampa Bay Lightningin Steven Stamkos.

NHL:ssä ollaan vääjäämättä ajauduttu tilanteeseen, jossa parin viikon päästä saatetaan perua koko sesonki. Silloin myös Crosby ja Stamkos siirtyvät Eurooppaan.

– NHL:ssä tilanne on menemässä siihen, että liiga tulee jatkamaan työsulkua kauden loppuun asti. Tässä tapauksessa on selvää, että Crosby, Stamkos ja moni muu tähtipelaaja voi tulla KHL:ään, Nikolajev sanoo Izvestija-lehdelle.

Ei ole mikään suuri salaisuus, että SKA Pietari kiikaroi koko ajan kovaa NHL-nimeä. Homma ei ole rahasta kiinni, sitä tuohta piisaa ökyseuralla. Siksi Crosby ja Stamkos ovat potentiaalisia kiinnityksiä.

– SKA tarvitsee kipeästi keskushyökkääjää ja luulen, että joku näistä kavereista liittyy varmasti pietarilaiseen seuraan.

Leijonien pääkäskijä Jalonen otti SKA:n vetovastuun tällä viikolla. Jalonen operoi tuplapestissä aina kevään MM-kisoihin asti.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?