2013 jääkiekon MM-kotikisojen Helsingin otteluiden lipunmyynti alkaa maanantaina 15.10. klo 9.00, kertoo tiedote.

Pääsylippujen hinnat on nyt porrastettu pelaavien maiden mukaan. Tarjolla on laaja skaala hintavaihtoehtoja ja myös lapsille on varattu oma erikoishintainen lippukiintiö. Pääsyliput myydään pääosin kahden pelin päivälippuina, osa alkusarjan otteluista ja ¼-finaalit yksittäislippuina.

Suomen kisaorganisaatio päätti Ruotsin tavoin luopua lippupaketeista ja tarjota kiekkofaneille ensi kevään kisoihin heti myynnin alusta asti päivä- ja yksittäislippuja.

– Pääsyliput kannattaa ehdottomasti ostaa päivälippuina. Suomen tai Venäjän ottelulipun lisäksi päivälippuun sisältyy pääsy ko. päivän toiseen MM-otteluun edulliseen 10 euron hintaan. Kun yksittäisliput lähempänä MM-kisoja tulevat myyntiin, nousee päivälippuun nyt kuuluvan toisen ottelun hinta I-kategoriassa 39 euroon ja II-kategoriassa 19 euroon, kertoo kisojen pääsihteeri Matti Nurminen.

– Helsingin lohkossa on tarjolla Suomen pelien lisäksi muitakin huikeita otteluita, joista pääsee nyt nauttimaan todella edullisesti, Nurminen jatkaa.

Aikuisten liput alkaen 19, lasten alkaen 9 euroa

Suomen alkusarjan pelien aikuisten päivälippujen hinnat vaihtelevat 69 ja 199 euron välillä vastustajasta ja katsomokategoriasta riippuen. Suomi-Slovakia –peliä lukuun ottamatta Leijonien pelit myydään kahden ottelun päivälippuina.

Myös Venäjän pelit myydään lipunmyynnin alkuvaiheessa valtaosin kahden pelin päivälippuina, joiden hinnat vaihtelevat 39 ja 199 euron välillä vastustajasta riippuen.

Muihin kuin Suomen ja Venäjän otteluihin aikuisten pääsyliput maksavat katsomokategoriasta riippuen 19 tai 39 euroa.

Aikuisten kanssa MM-kisoihin saapuville 4-12 -vuotiaille lapsille on varattu oma kiintiönsä jokaiseen ensi kevään MM-peliin. Yhtä normaalilipun lunastanutta aikuista kohden voi ostaa maksimissaan kolme lastenlippua. Lastenlippujen hinnat vaihtelevat ottelusta riippuen, halvimmat liput maksavat yhdeksän euroa. Paikat sijaitsevat kuitenkin aina alakatsomossa.

Suurelle yleisölle MM-kisojen lipunmyynti alkaa maanantaina 15. lokakuuta klo 9 Lippupisteen myyntikanavien – pois lukien R-kioskit – kautta.

Helsingissä jännittävä alkulohko

2013 MM-kisat pelataan viime kevään tapaan Helsingin Hartwall Areenassa ja Tukholman Globenissa. Suomi pelaa alkusarjan ottelunsa ja mahdollisen neljännesfinaalin kotiyleisön edessä Helsingissä. Edetessään ¼-finaaliin pelaa Suomi torstain 16. toukokuuta klo 18.30 iltaottelussa.

Suomen lisäksi Helsingin alkusarjan lohkossa pelaavat viime kevään maailmanmestari Venäjä ja hopeamitalisti Slovakia sekä USA, Saksa, Latvia, Ranska ja A-sarjaan paluun tehnyt Itävalta.

– Tiedossa on tiukkoja pelejä, sillä vain kaksi parasta joukkuetta matkustaa kisojen finaaliviikonlopuksi Tukholmaan, Nurminen ennakoi.

Semifinaalit ja mitalipelit pelataan ensi keväänä Tukholmassa. Liput näihin otteluihin myy ruotsalainen Ticnet.

Redbet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!

charset=”utf-8″ type=”text/javascript”>