Menestykkäästi SaiPaa neljä ja puoli kautta valmentanut Ari-Pekka Selin siirtyy HPK:n päävalmentajaksi kahden vuoden sopimuksella.

– SM-liiga on yksi maailman kovimmista ammattilaissarjoista, jossa päävalmentajan pestejä on jaossa vain 14. Kun mahdollisuus tulla Hämeenlinnaan aukesi, otin paikan nöyränä ja ylpeänä vastaan. Hämeenlinna on kova kiekkokaupunki, on hienoa tulla tänne, Selin kertoo HPK:n verkkosivuilla.

Selin adjutantteina ovat Porista siirtynyt maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen ja seurassa jo tällä kaudella ollut Pasi Arvonen. Lehtosen laadukkaasta työstä ovat saaneet nauttia Ässissä mm. nykyään Jokereissa pelaava Eero Kilpeläinen, Pohjois-Amerikassa vaikuttava Jussi Rynnäs sekä tällä kaudella vakuuttavasti Ässien maalilla pelanneet Antti Raanta sekä Juha Järvenpää. Arvonen on erikoistunut videovalmennukseen.

Lisäksi Jesse Saarinen, Juha Kiilholma ja Tuomas Vänttinen ovat tehneet pelaajasopimuksen HPK:n kanssa. Saarinen ja Kiilholma edustavat HPK:ta seuraavat kaksi kautta ja Vänttinen yhden. Saarinen ja Kiilholma pelasivat kuluvan kauden Selinin alaisuudessa SaiPassa.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!