Blues-valmentaja Saarinen: Asennetta ja intohimoa pelata yksilönä tulee parantaa

Liigassa Jukurit - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Bluesilla on vielä sopivasti panosta tämän kauden viimeisissä runkosarjapeleissä.

Torstaina Blues hakee pisteitä HPK:lta, joka tappelee niin ikään viimeisistä pudotuspelipaikoista uuden valmennusjohdon alaisuudessa. Blues-valmentaja Mikko Saarinen myöntää, että HPK on suht ”tuntematon” vastustaja.

– HPK on meille melko tuntematon. Olemme kohdanneet kauden aikana vain kerran ja joukkueessa on tapahtunut paljon muutoksia. Tärkeintä on kuitenkin saada oma peli kuntoon, tuli vastaan sitten mikä joukkue tahansa, Saarinen sanoo osuvasti Bluesin verkkosivuilla.

Blues lähtee petraamaan edellisestä pelistä, jossa se sai kuokkaan SaiPalta maalein 1-5.

– Asennetta ja intohimoa pelata yksilönä tulee parantaa. Se näkyi SaiPaa vastaan väärinä valintoina. Pelin sisällä tilanteet pitää tunnistaa ja tehdä parempia valintoja. Myöskään yhteinen pelaaminen ei ollut kovin hyvää. Kaukalossa olimme irrallinen lauma.