Jokerit eteni helposti jääkiekon European Trophy -turnauksen välieriin voitettuaan puolivälieräottelussa tshekkiläisen Ceske Budejovicen 7-2.

Ottelu oli toisen erän alkuun saakka tasainen, mutta sen jälkeen Jokerit karkasi omille teilleen tehtyään kuudessa minuutissa neljä maalia.

Ben Eaves maalasi Jokerit viiden minuutin jälkeen johtoon, mutta Ceske Budejovice nousi nopeasti tasoihin Jiri Simanekin maalilla. Toisen erän puolivälissä tilanne oli 4-1, kun Antti Kerälä oli maalannut kahdesti ja Janne Lahti sekä Nichlas Hardt kerran.

Kolmannessa erässä Jani Rita ja Hardt tekivät vielä maalit ennen Ceske Budejovicen kosmeettista kavennusmaalia.

Välieräottelussa lauantaina Jokerit kohtaa voittajan ottelusta Plzen-Luleå. Turnauksen finaali pelataan sunnuntaina.