Useita seurakavereitaan sunnuntaina kohdannut ruotsalaisseura HV71:tä edustava Jesse Joensuu oli tappiollisen Ruotsi-matsin jälkeen harmissaan. Liekö ollut jo joukkuekavereitten edessä oloevat naljailut miehellä mielessä.

– Vähän ottaa päähän, tai ei niin vähääkään. Päästiin lähelle ja pystyttiin todistamaan koko joukkueena, että pelaamalla hyvin, me oltaisiin ansaittu voittaa peli.

– Toisaalta onneksi me pelattiin loppu kuten pelattiin. Peli olisi voinut päättyä 1-4 tai 1-5 ja silloin olisi jäänyt paljon huonompi maku. Mutta päästiin lähelle eikä voitettu ja se ottaa päähän, Joensuu pauhasi.

Nyt edessä on paluu seurajoukkueen pariin Elitserieniin.

– Nyt on yksi huilipäivä, ja se pitää käyttää hyvin ja palautua tästä. Meillä on todistetusti hyvä draivi joukkueessa, johdetaan sarjaa ja ollaan pelattu hyvin viimeiset ottelut. Hyvin mielin siis palataan.

– Jos jotain saisi toivoa, niin toivoisi että säilyisi terveenä. Siihen voi kyllä itsekin vaikuttaa huoltamalla kroppaa hyvin, Joensuu tietää.