Tappara antoi SM-liigan kakkoselle Pelicansille lauantaina Hakametsässä hyvän vastuksen, mutta hävisi niukasti 2-3. Tapparalla oli tilaisuutensa ratkaista voitto edukseen, mutta paria minuuttia ennen loppua Ryan Lasch ja Tero Koskiranta pelasivat maalipaikan Arttu Luttiselle, jonka maali toi Pelicansille täyden pistepotin.

Tappara hallitsi ensimmäistä erää selvästi ja Pelicans pysyi 0-0 -tilanteessa ainoastaan Niko Hovisen loistavalla maalivahtipelillä. Toisessa erässä Jukka Peltola huudatti kotiyleisöä johtomaalillaan, mutta hieman myöhemmin Markus Seikola tasoitti Luttisen ja Ryan Laschin taiteilemasta paikasta. Kolmannen erän alussa Teemu Rinkinen maalasi Pelicansin jälleen johtoon, mutta Tappara taisteli ja Sami Venäläinen tasoitti 2-2:een. Sen jälkeen Tappara tuhlasi pari paikkaa, mutta Pelicansin sankari Luttinen ei paikastaan erehtynyt.

Kolme IS-tähteä sai kaksi maalia syöttänyt Lasch. Voittomaalin värkännyt Luttinen sai kaksi tähteä ja Venäläinen yhden tähden.

Tappara – Pelicans 2-3 (0-0,1-1,1-2)

24.37 1-0 Jukka Peltola (Joonas Liimatainen)
28.13 1-1 Markus Seikola (Ryan Lasch, Arttu Luttinen)
46.16 1-2 Teemu Rinkinen (Tommi Paakkolanvaara)
52.44 2-2 Sami Venäläinen (Jussi Makkonen)
57.14 2-3 Arttu Luttinen (Ryan Lasch, Tero Koskiranta)

Maalivahdit
Tappara: Jani Nieminen 5+9+11=25
Pelicans: Niko Hovinen 13+8+13=34

Yleisöä: 5148