Kari Jalosen valmentama Torpedo Nizhny-Novgorod kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappionsa, kun joukkue hävisi perjantaina 1-3 Jugralle.

Jalonen laittaa joukkueensa heikon jakson surkean viimeistelyn piikkiin.

– Meillä on ongelmia maalinteossa: tässä vieraspelisarjassa olemme pelanneet kolme peliä ja tehneet ainoastaan kolme maalia. Tietenkin on vaikeata voittaa tällä maalimäärällä, Jalonen selitti pelin jälkeen Jugran verkkosivuilla.

– Tämän huomasi erityisesti ensimmäisessä erässä, jossa tuhlasimme paikkoja. Meillä oli ylivoimat viidellä kolmea ja viidellä neljää vastaan, mutta emme onnistuneet tekemään maalia. Täytyy tehdä töitä, että päästään korkeammalle tasolle.

Jalosen Torpedo on kuitenkin pelannut kohtuullisen alkukauden. Joukkue majailee läntisen konferenssin neljäntenä 20 pisteellä.

//