JYPin leirissä kohahti tiistaiaamuna, kun seura ilmoitti, että pitkäaikainen päävalmentaja Risto Dufva on jättänyt seuran. JYP ei tuolloin avannut sanaista arkkuaan päivän lehdistötilaisuudessa, vaan piilotti todelliset syyt korulauseiden taakse.

Tänään JYPin pitämässä infotilaisuudessa selvisi, että seura ei ole vielä tehnyt päätöstä uudesta päävalmentajasta. Mahdollista on myös, että entinen kakkosvalmentaja ja nykyinen väliaikainen pääkoutsi Jyrki Aho jatkaa ruorissa. Nyt Aholla on ainakin viikon mittainen näyttöpaikka.

Infossa olleet pelaajat Antti Pihlström ja Tuomas Pihlman sanoivat, että heille käy se, että Aho jatkaa päävalmentajana. Pihlströmin mukaan tilanne voi muuttua, jos tilalle löytyy ”taikuri”. Pihlman on sitä mieltä, että ketään ei kannata väkisin alkaa tuomaan päävalmentajaksi. Henkilön pitäisi olla selvästi parempi päävalmentaja kuin Aho.

//