Moskovan Dynamossa pelaava suomalainen Leo Komarov kävi todella hiilenä, vaikka hänen joukkueensa voitti KHL-liigan paikallisottelussa Spartakin 2-1 maanantaina.

Komarov onnistui jopa tekaisemaan Dynamon avausmaalin toisen erän puolivälissä, kunnes mies marssi jäähylle 10 minuutin käytösrangaistuksen myötä. Lopulta Dynamo vei täydet pisteet Grigori Shafigulinin osumalla. Komarov puhisi mittelön jälkeen ja ihmetteli kovin sanoin tuomarityöskentelyä.

– En ymmärrä, mitä tapahtuu. Miksi tuomarit seuraavat vain minun peliasuani? Jos maski nousee hieman, niin saat kymmenen minuuttia. Kuulin kun tuomarit kuiskivat toisilleen ”katso hänen peräänsä, kuinka hänen luistimensa on sidottu ja miten hänen pelipaitansa on puettu”. Kyllä, se on heidän tehtävänsä, mutta luultavasti heidän pitäisi enemmän seurata peliä, Komarov sanoo sovsport.ru-sivustolla.

Komarovin lisäksi suomalaisista nähtiin tositoimissa Janne Jalasvaara, jolle ei merkitty pisteitä Dynamon joukkueessa.

//