NHL on julkaissut kokonaisuudessaan harjoituspelien aikataulun.

Valmistavien kamppailuiden rupeama lähtee liikkeelle syyskuun puolessa välissä Kiinassa. Vancouver Canucks ja Los Angeles Kings kun kohtaavat kahdessa harjoitusottelussa Pekingissä ja Shanghaissa. Ensimmäinen kohtaaminen on ohjelmassa syyskuun 16. päivänä.

Winnipeg Jetsin Patrik Laineella ja Joel Armialla on tiedossa melkoinen suomalaisputki alkuun. Jets kun saa vastaansa 18. syyskuuta Mikael Granlundin ja Mikko Koivun edustaman Minnesota Wildin. Kahta päivää myöhemmin Jetsillä on edessä Jesse Puljujärven, Jussi Jokisen ja Iiro Pakarisen edustaman Edmonton Oilersin kohtaaminen.

Tämän jälkeen Jets kohtaa vielä kertaalleen Wildin ja Oilersin ennen kuin harjoituskausi päättyy otteluihin Ottawa Senatorsia ja Calgary Flamesia vastaan. Näistä Flamesin Jets kohtaa kahdesti.

Granlundin ja Koivun Wildilla ohjelmassa on tuplaottelut niin Jetsiä, Colorado Avalanchea kuin Dallas Starsia vastaan. Tämän lisäksi Wild kohtaa kertaalleen St. Louis Bluesin.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen edustama Carolina Hurricanes kohtaa kahdesti Jokisen, Puljujärven ja Pakarisen edustaman Oilersin. Tämän lisäksi Hurricanesilla on ohjelmassa tuplapelit Tampa Bay Lightningia ja Washington Capitalsia vastaan sekä yksi kamppailua Buffalo Sabresia vastaan.

Suomessa Laine, Puljujärvi, Aho ja Granlund ovat yhtä aikaa kentällä jo tämän viikon perjantaina, kun nelikko on jäällä Oulussa järjestettävässä hyväntekeväisyysottelussa.