NHL:ssä 485 ottelua urallaan pelannut ex-tähtivahti Ilja Bryzgalov avautui NHL:n laajennusjoukkue Vegas Golden Knightsin mahdollisista tulevista ongelmista liittyen Las Vegasin kaupunkiin.

Jääkiekon pelaaminen Nevadassa Las Vegasissa on venäläiselle Bryzgaloville tuttua, koska hän harjoitteli työsulkukaudella 2012-13 ECHL-sarjassa pelaavan Las Vegas Wranglerseiden riveissä.

36-vuotias Bryzgalov avasi Sportsnetille tuntemuksiaan tulevaa NHL-kaupunkia kohtaan.

– Toivottavasti Golden Knightsin GM George McPhee lukee tämän artikkelin. Vegas ei ole minulle mikään ongelma. Olen perheellinen kaveri, olen asettunut aloilleni. En ole koskaan ollut tunteellinen tai uhkapeliriippuvainen, kertoo Bryzgalov.

Bryzgalovin mukaan joillekkin Vegasin kaupunki voi kuitenkin olla ongelmallinen.

– Minulle ei mitään ongelmaa. Nuorille pelaajille, jotka tulevat pelaamaan sinne, voi tulla ongelmia. Vaikeita ongelmia.

Bryzgalov ei kuitenkaan huomannut ongelmia silloin kun hän pelasi Wranglerseiden riveissä.

– ECHL-pelaajilla ei ole niin paljoa rahaa juhlimiseen. He ovat hyviä, työläitä tyyppejä. He rakastavat jääkiekkoa. NHL on eri asia. Nuoret pelaajat joilla on rahaa? Vegas voi luoda erilaisia tilanteita, tiedätkö mitä tarkoitan, kertoo Bryzgalov omanlaatuiseen tyylinsä.

Huumorimiehenä tunnettu Bryzgalov vakavoitui Vegas aiheeseen, mutta antoi myös hulvattomia ja ylistäviä kommentteja nuoresta suomalaispelurista Patrik Laineesta. Voit lukea siitä klikkaamalla tästä.