Boston Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand ei pelkää tuoda julki mielipidettään.

Hyväntekeväisyystyössä voimakkaasti mukana oleva Marchand sai taannoin Twitterissä vihamielisen ja homofobisen herjauksen. Alkuperäinen viesti on sittemmin poistettu, mutta Marchandin vastaus on edelleen julkinen.

– Tällainen halventava lausunto loukkaa niin montaa ihmistä ympäri maailman. Olet sellainen lapsi, jollaista vanhemmat häpeävät, Marchand napautti takaisin.

Kanadalaishyökkääjä täsmensi ajatuksiaan ESPN:n haastattelussa.

– Haluan puolustaa sitä mihin uskon. Ei ole oikein, että kun ihmisiä lyödään lyttyyn heidän seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi. Jokainen saa löytää rakkauden omalla tavallaan. Tuntui, että nyt oli korkea aika sanoa jotain, Marchand kertoi.

Marchandin mukaan kaapista ulos tulevaa pelajaa ei syrjittäisi.

– Ei epäilystäkään, jätkät hyväksyisivät sen. Olemme joukkue ja perhe. Ei ole väliä millaisia uskomuksia on tai mistä on kotoisin. Pukuhuoneessa olemme perhettä. Kiekkojoukkueet ovat sellaisia ja tulevat aina olemaan.

Yli 500 ottelua NHL:ssä pelannut Marchand ei kuitenkaan osaa ennustaa, että milloinen ensimmäinen huippupelaaja tulee asian kanssa esille.

– Ei aavistustakaan. Se tulee tapahtumaan jossain vaiheessa. Ja kun niin tapahtuu, se tullaan hyväksymään, Marchand painotti.