Jääkiekon Mestiksessä viime keväänä pronssia juhlineen Kajaanin Hokin taloudellinen tulos parani kaukalon lisäksi myös taloudellisella puolella.

Kajaanin Hokki pystyi päättyneellä kaudella parantamaan tulosta sekä kaukalon lisäksi myös taloudellisesti. Tilinpäätös vahvistetaan seuran vuosikokouksessa elokuussa.

– Lopullisia lukemia emme vielä tiedä, mutta tulosparannus edellisvuoteen nähden on huomattava. Seura on kuitenkin taloudellisesti edelleen tiukoilla. Kovista ajoista huolimatta onnistuimme säilyttämään liikevaihdon lähes entisellään, Hokin seuratyöntekijä Esa Sirviö kertoo tiedotteessa.

Yhtenä tekijänä kahden edellisvuoden heikossa taloudellisessa tuloksessa on ollut Hokkiklubin rakentaminen, jonka Hokki rahoitti kokonaan seuran omasta kukkarosta ja rakennuskulut olivat mukana tuloksessa.

– Jatkossa klubin rakennuskulut eivät näy enää tuloksessa, joten tulos paranee automaattisesti. Tuleva kausi on ensimmäinen kokonainen vuosi, jossa klubi on auki koko kauden ja kulut ovat kirjattu edelliselle tilikaudelle, Sirviö sanoo.

Lähde: Hokin tiedote