New Yorkissa Madison Square Garden on ehkäpä maailman legendaarisimpia areenoita ja siellä New York Rangers kohtasi Suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä Tampa Bay Lightningin seitsemännessä konferenssifinaalipelissä.

Kuten varsinkin koripallosta on tullut tutuksi, aivan kentän vieressä olevat paikat ovat kohtuullisen kalliita ja varsinkin tällä hetkellä se konkretisoituu, kun pelataan todella merkittäviä pelejä.

Hauska tapaus tuli vastaan New Yorkissa Rangersin ja Lightningin seitsemännen pelin yhteydessä, kun CBC:n lähetyksessä toimittaja Scott Oake päätti kysyä aivan kaukalon vieressä olleelta fanilta, että paljonko hän on maksanut lipuistaan kyseiselle tontille.

– Kuule ystäväni, 4500 dollaria, paikalla istunut Will Rouse aloitti.

Oake kertoi perään, että USA:n vapailla markkinoilla kyseisestä paikasta oltiin valmiita pulittamaan peräti 19200 dollaria. Täten voittoa olisi tullut melkeinpä 15000 dollaria, jos Rouse olisi päättänyt myydä paikkansa jollekin toiselle.

Tästä Rouse innostui.

– Kyllä, tiedän. Se olisi ollut varmasti hienoa, mutta tiedätkö mitä? Näen kun Rangers voittaa ja olisin voinut heittää vain sen kaiken rahan hukkaan. En edes esimerkiksi juo alkoholia, joten tämä on todella mahtavaa, Rouse kävi läpi.

Tämän jälkeen Oake halusi vielä Rousen toistavan sen, mitä hän oli maksanut lipusta.

– 4500 dollaria, satasilla ainoastaan.

Benjamin Franklin is killin’ the game!

Varsinkin lopun letkautus on noussut melkoiseksi hitiksi Pohjois-Amerikassa nopealla aikataululla.

Aivan se lopullinen toive Rousella ei toteutunut, sillä Rangers hävisi ottelun, kun Lightning oli parempi lukemin 2-0.

Ylhäältä videolta näet koko tempauksen ja haastattelun.