Ottawa Senatorsista viime keväänä siirtoa pois pyytänyt Jason Spezza palaa takaisin Ottawaan torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun Spezzan edustama Dallas Stars kohtaa Senatorsin.

Spezza kaupattiin Dallasiin viime heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

– Fanit ovat täällä intohimoisia, joten toivon, että minut muistetaan siitä, että annoin kaikkeni ja olin menestyksekäs täällä. He ovat aina kannustaneet Senatorsia, mutta toivottavasti he arvostavat myös minua, sillä annoin kaikkeni, jotta voittaisimme, Spezza sanoi TSN:lle paluusta.

Kanadalaissentteri ehti toimia yhden kauden ajan Senatorsin kapteenina, kun entinen pitkäaikainen kapteeni Daniel Alfredsson lähti kesällä 2013 Detroitiin.

– Petyin siitä, että ehdin olla vain vuoden kapteenina. Se oli epäonninen ajoitus. Oli vaikea päätös pyytää tulla kaupatuksi, sillä olin kapteeni ja kapteeniksi nimittäminen oli kunniakas hetki ja olen aina halunnut olla johtaja, Spezza tuumasi siirtopyynnöstään.

Nyt tähtisentterin tulevaisuuden kuviot näyttäisivät olevan selvillä, sillä Spezza teki marraskuussa nelivuotisen jatkosopimuksen Dallasin kanssa.