Jokerit pelaa maanantaina KHL:n ainoassa pelissä Slovan Bratislavaa vastaan vieraissa.

Helsinkiläiset tekevät verkkosivujensa mukaan vain pieniä muutoksia kokoonpanoonsa sitten lauantain voiton Magnitogorskissa. Hyökkäykseen mukaan tulee Tomi Mäki ja maalissa pelaa Riku Helenius, joka torjui viimeksi torstaina voitto-ottelussa Ak Bars Kazania vastaan.

Kokoonpanon ulkopuolella maanantaina ovat hyökkääjät Semir Ben-Amor, Johan Harju ja Eetu Pöysti sekä puolustaja Santeri Saari. Loukkaantumisten takia vieraspelimatkan jättivät väliin Oskari Korpikari ja Daine Todd.

Jokerit on voittanut vieraskiertueen aikana kaksi ottelua Ak Barsia ja Metallurg Magnitogorskia vastaan. Ensimmäisessä kamppailussa Avtomobilistille tuli tappio. Helsinkiläiset ovat läntisessä konferenssissa kolmantena, mutta voivat voitolla nousta toiseksi ohi SKA Pietarin.

Vastustaja Slovan on niin ikään voittanut kaksi viime peliään. Perjantaina se kaatoi Slovnaft Arenassa vierailleen Salavat Julajev Ufan voittomaalikilpailun jälkeen. Slovan on läntisessä konferenssissa 11:ntenä. Eroa pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä.

Jokerit ja Slovan ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmissa kamppailuissa helsinkiläiset ovat ottaneet voiton varsinaisella peliajalla. Kamppailut ovat olleet tasaisia, sillä Bratislavassa Jokerit voitti 4-2 ja Helsingissä 2-1.

Illan peli alkaa Suomen aikaa klo 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Hockey Finland -kanavalta sekä Viaplay-verkkopalvelusta.

Jokerien kokoonpano tänään:

9 Niklas Hagman – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
61 Tommi Huhtala – 26 Petteri Wirtanen – 76 Jere Sallinen
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita

4 Ossi Väänänen – 6 Topi Jaakola
55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
77 Niko Peltola – 13 Ryan Gunderson

31 Riku Helenius (1 Henrik Karlsson)