Ilves julkaisi humoristisen haun, missä seura kertoo hakevansa määräaikaiseen sopimukseen pelaajia.

Hauskan hakemuksen vuoksi seuralla ei ole varaa maksaa palkkaa. Mutta ruokaa olisi tarjolla. Ja kun ollaan Tampereella, on kyseessä tietysti siipiä.

Koko hakemus meni näin:

Haemme joukkueeseemme puolustajaa tai vaihtoehtoisesti keskushyökkääjää, joka voi tarvittaessa pelata myös laitahyökkääjän paikalla, jääkiekon nuorten MM-kisojen aiheuttaman miehistövajeen vuoksi. Sopimus kattaa kotiotteluiden osalta ottelut Ilves-Sport 27.12., Ilves-HPK 3.1., Ilves-Kärpät 5.1. sekä Ilveksen option otteluun Ilves-Ässät 10.1.

Edellytämme hakijalta kohtalaista tai tyydyttävää luistelutaitoa sekä omia varusteita. Oma maila sekä mahdollinen rightin ja/tai leftin kätisyys katsotaan eduksi, mutta ei välttämättömyydeksi. Tarkkaa sääntöjen tuntemusta emme edellytä, koska ne saattavat muuttua otteluiden aikanakin.

Suomea piiskavan taloudellisen matalapaineen vuoksi emme voi tarjota työsuorituksesta rahallista palkkiota. Työntekijä saa kuitenkin korvauksena suorituksistaan 2 kpl kanansiipiannoksia Hakametsän jäähallin SiipiWeikot-ravintolassamme / pelattu peli sekä 15€ arvoisen lahjakortin Fanishoppiin (Huom. Lahjakortti käytettävä kerralla). SiipiWeikot-ravintola on avoinna kaikissa kotiotteluissamme.

Koska hakemusten käsittely saattaa kestää 29.12. asti, tarjoamme hakijoille mahdollisuuden tutustua joukkueeseen tarjoamalla kaksi lippua yhden hinnalla 27.12. Sport-otteluun. Tarkemmat ohjeet saat jätettyäsi hakemuksen joihin vastaamme mahdollisimman pian.

Pelaajan sukupuolella tai iällä ei ole väliä, joten täytä rohkeasti hakemus.

Juha Pajuoja
Urheilutoimenjohtaja
Ilves-Hockey Oy