Jokerit tekee kokoonpanoonsa neljä muutosta keskiviikkoisen Lokomotiv-voiton jälkeen. Riku Helenius palaa maalille Sotshia vastaan käytävässä kamppailussa, joukkue tiedottaa kotisivuillaan.

Helenius pelasi viimeksi toissa viikon sunnuntaina, kun Jokerit kohtasi Ufan Hartwall Arenassa. Sittemmin vastuuta on kantanut Henrik Karlsson, joka on tällä viikolla torjunut voitot niin Vitjazista kuin Lokomotivista.

Puolustukseen paluun yhden ottelun huilin jälkeen tekee Atte Ohtamaa. Lepovuorossa on Ossi Väänänen. Hyökkäykseen mukaan tulevat Semir Ben-Amor ja Jani Rita, jotka pelaavat Riku Hahlin laidoilla.

Lepovuorossa hyökkääjistä ovat Tomi Mäki ja Eetu Pöysti.

Jokerit hakee siis viikon kolmatta voittoaan. Vitjaz kaatui maanantaina lukemin 2-0 Tommi Huhtalan osumilla ja Karlssonin nollapelillä. Keskiviikkona ruotsalaisvahti torjui peräti 39 laukausta, kun helsinkiläiset hakivat 3-1-voiton Lokomotivin vieraana.

Sarjataulukossa Jokerit on edelleen kolmantena läntisessä konferenssissa. Kärjessä oleva SKA on 13 pisteen päässä ja neljäntenä oleva Dynamo Moskova kaksi ottelua vähemmän pelanneena seitsemän pistettä Jokereita perässä.

Illan ottelu alkaa Suomen aikaa klo 18.

Jokerien kokoonpano tänään:

61 Tommi Huhtala – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
90 Johan Harju – 71 Kurtis McLean – 76 Jere Sallinen
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
18 Semir Ben-Amor – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita

13 Ryan Gunderson – 47 Ville Lajunen
55 Atte Ohtamaa – 10 Jere Karalahti
6 Topi Jaakola – 3 Daine Todd

31 Riku Helenius (1 Henrik Karlsson)

***
Muista myös KHL-erikoissivustomme!