Tuomo Ruudun mielessä on ensi kauden osalta vain yksi asia: Stanley Cup.

– Haluan sitä enemmän kuin mitään muuta. Minulla on ollut pari kautta, jolloin olen tiennyt jo 20 pelin jälkeen, etten pääse pudotuspeleihin. Ne ovat pitkiä kausia, Ruutu sanoi NJ Advance Medialle.

– Henkilökohtainen tavoitteeni on päästä pudotuspeleihin ja mennä päätyyn asti. Sen jälkeen, kun pääset pudotuspeleihin, vain taivas on rajana. Haluan päästä sinne ja yrittää tavoitella Stanley Cupia.

Ruutu siirtyi viime kaudella kesken kauden Carolinasta New Jersey Devilsin paitaan. Devils-aika alkoi Ruudun osalta vauhdikkaasti, sillä hänen vaimonsa oli viimeisillään raskaana.

– Viime vuosi oli mukava kokemus, mutta sen aikana tapahtui paljon. Viisi päivää treidin jälkeen oli vaimoni laskettu aika, mutta kaikki meni hienosti. Tähän kauteen mentäessä tiedän mitä odottaa, mutta joskus on hauskaa, kun asioita tapahtuu niin nopeaa, ettet kerkiä paljoa miettiä, Ruutu kertoi.

Ruutu on pelannut Devilsin harjoitusleirillä samassa ketjussa Jacob Josefsonin ja Damian Brunnerin kanssa. Suomalaislaituri uskoo New Jerseyllä olevan mahdollisuuksia menestyä ensi kaudella.

– Olemme hankkineet pari pelaajaa. Meillä on paljon taitoa. Jos pelaamme joukkueena, emmekä yksilöinä, silloin meillä on mahdollisuus voittaa mikä joukkue vain.