Ottawa Senatorsin Joonas Korpisalon ensimmäinen kausi uuden joukkueensa ykkösvahtina penkin alle, mikä on saanut seurajohdon varpailleen siirtomarkkinoilla.

Senatorsin GM Steve Staios myöntää tekevänsä tällä hetkellä pitkää päivää joukkueensa parantamiseksi. Joukkueen maalivahtiosaston uskotaan olevan parannuskohteiden listan kärjessä.

– Meneillään on paljon keskusteluja juuri nyt, Staios paljastaa Ottawa Citizenille antamassaan haastattelussa.

Seurapomo ei sulje pois isoja peliliikkeitä maalivahtirintamalla.

– Molemmilla maalivahdeilla (Korpisalolla sekä Anton Forsbergilla) on kapasiteettia pelata paremmin. Olemme kaikki vastuussa siitä, miten pelaamme heidän edessään. Toisaalta he ovat viimeinen lukko puolustuksessamme. Molemmat ovat todellisia ammattilaisia, jotka tiedostivat kauden päätöshaastatteluissa sen, että heidän on pelattava paremmin, Staios arvioi.

Postmedian mukaan Staios on tehnyt runkosarjan jälkeen ”aggressiivisesti töitä” Calgary Flamesin tähtivahti Jacob Markströmin hankkimiseksi. Myös Boston Bruinsin Linus Ullmarkin ja jopa Nashville Predatorsin Juuse Saroksen nimet ovat pyörineet Senators-huhuissa.

Predatorsin pitkäaikaisen luottovahti Saroksen kohdalla siirto toisaalle vaikuttaa kuitenkin juuri nyt epätodennäköiseltä Predatorsin aloitettua jatkosopimusneuvottelut tähtivahtinsa kanssa. Suomalaistähden nykyinen sopimus umpeutuu vuoden päästä.

LUE MYÖS: