Winnipeg Jetsin kärkilupaus Rutger McGroarty, 20, haluaa tavoitella NHL-uraa toisessa organisaatiossa, The Athletic -sivusto kertoo.

McGroarty on Jetsin kesän 2022 ykköskierroksen 14. varaus. 185-senttinen laitahyökkääjä oli viime kaudella Michiganin yliopiston parhaita pelaajia ja Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

The Athleticin tietojen mukaan Jets on aloittanut kauppaneuvottelut NHL-seurojen kanssa ja mahdollinen vaihtokauppa voi tapahtua jo ennen tulevan viikonlopun varaustilaisuutta.

The Athleticin mukaan Jets olisi halunnut tehdä McGroartyn kanssa NHL-sopimuksen viime huhtikuussa, mutta Jets ei halunnut luvata McGroartylle peliaikaa NHL-kauden viimeisissä otteluissa. McGroarty ilmoitti tämän jälkeen Jetsille, että hän aikoo pelata vielä ensi kauden Michiganinin yliopistossa.

McGroarty olisi halunnut vastaavan lupauksen, kuin hänen Michiganinin pelitoverinsa Frank Nazar ja Gavin Brindley, jotka solmivat keväällä NHL-sopimukset ja saivat Chicagolta ja Columbukselta mahdollisuuden näyttää taitonsa NHL:n puolella.

McGroartyn ja Jetsin välit ovat nyt tulehtuneet ja vaihtokauppaa pidetään ainoana ratkaisuna.

LUE MYÖS: