KooKoo on tehnyt yksivuotisen sopimuksen kanadalaismaalivahti Antoine Bibeau’n kanssa.

Bibeau, 30, on tähänastisella urallaan pelannut Euroopassa yhden kauden. Hän edusti viime kaudella Allsvenskan-seura AIK:ta, jossa hän pelasi 29 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 92,2 sekä viisi pudotuspeliä torjuntaprosentin ollessa 93,8.

Bibeau on pelannut urallaan neljä NHL-ottelua, joista kaksi Toronto Maple Leafsissa ja kaksi Colorado Avalanchessa. Hän on torjunut myös muun muassa San Jose Sharksin sekä Seattle Krakenin organisaatioissa. AHL-otteluita mies on pelannut yli 200 kappaletta.

– Olen seurannut Bibeau’n otteita pitkän aikaa. Hänen pelitaitonsa sekä luontainen pelurimaisuus kiinnittivät huomioni. Hän on hyvin reagoiva isokokoinen maalivahti. Antoinen pelikokemus eri sarjoista on vakuuttava. Ruotsissa hän pystyi pelaamaan erittäin tasaisesti läpi kauden ja pelasi parhaat pelinsä pudotuspeleissä, KooKoon maalivahtivalmentaja Jarkko Rissanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Bienvenue à Kouvola, 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙞𝙣𝙚 𝘽𝙞𝙗𝙚𝙖𝙪! 🇨🇦

📝 kookoo.fi/artikkelit/maa…

#yksijoukkue
kookoo.fi

Maalivahti Antoine Bibeau Kouvolaan!

LUE MYÖS