NHL:n runkosarjan kestomenestyjiin lukeutuvan Carolina Hurricanesin ”suomalaismafia” saattaa hajota palasiksi kuluvan kesän aikana, arvioi NHL-asiantuntija Ismo Lehkonen.

Hurricanesin suomalaisista maalivahti Antti Raannan lähtö seurasta lienee varmaa. Tämän lisäksi Teuvo Teräväisen sopimus umpeutuu ja Jesperi Kotkaniemen pitkä diili saatetaan ostaa ulos Hurricanesin toimesta.

Lehkonen uskoo sekä Teräväisen että Kotkaniemen pelaavan ensi syksynä muualla.

– Ei tule jatkamaan (Carolinassa). Sanon suoraan, Lehkonen lataa Teräväisen tilanteesta Kalju Corner -podcastissa.

– Mulla on sellainen kutina, että sille löytyy myös aika paljon ottajia (vapailla markkinoilla). Eiköhän Teukkakin ole tuon Carolinan nähnyt.

Kotkaniemen 4,8 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu vasta kesällä 2031. Hurricanesin on huhuiltu harkitsevan porilaisen kalliin sopimuksen ulosostamista nyt, kun se olisi seuran kannalta edullista.

– Jos mun pitäisi nyt heittää villi arvaus, niin Carolina tulee ostamaan Kotkaniemen ulos. Rod Brind’Amour ei luottanut Jepuun enää. Mä näin, että se pystyisi Jordan Staalin saappaita täyttämään. Staalikin voi ilmoittaa kesällä, että mulla on nyt tankit tyhjänä ja että se oli tässä, Lehkonen laukoo.

Voit kuunnella Kalju Cornerin jakson kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: