Markus Granlund vaihtaa joukkuetta Sveitsissä.

Genève-Servette tiedotti torstaina solmineensa kaksivuotisen sopimuksen 31-vuotiaan olympiavoittajan kanssa.

Granlund edusti kahdella viime kaudella HC Luganoa. Keskushyökkääjän kulunut kausi jäi vajaaksi polvileikkauksen vuoksi. Granlund pelasi miehen osalta jo joulukuussa päättyneellä kaudella ainoastaan 20 ottelua tehoin 4+12=16.

– Olemme erittäin iloisia, että saimme Markuksen täydentämään ulkomaalaisosastoamme. Hän on epäilemättä yksi täydellisimmistä pelaajista Sveitsissä. Erinomaisten pelintekijän kykyjensä sekä monipuolisuutensa ansiosta hän tekee hyökkäyksestämme entistä vaarallisimman, Servetten urheilujohtaja Marc Gautchi kommentoi seuran tiedotteessa.

Servetten riveistä löytyy ensi kaudella useampi Leijonista tuttu tähtipelaaja, kun Granlundin lisäksi Teemu Hartikainen, Sakari Maninen sekä Sami Vatanen edustavat seuraa myös tulevalla kaudella.

LUE MYÖS: