NHL:ssä tällä kaudella rämpinyt Columbus Blue Jackets on löytänyt uuden GM:n potkut saaneen Jarmo Kekäläisen korvaajaksi, kertoo paikallinen Columbus Dispatch -lehti.

Blue Jackets on pestaamassa lehden tietojen mukaan uudeksi GM:kseen Carolina Hurricanesin GM:nä kaudesta 2018-19 alkaen toimineen Don Waddellin. Aiemmin GM:n virkaa myös Atlanta Thrashersissa hoitaneen Waddellin, 65, sopimus on määrä julkaista myöhemmin tällä viikolla. Waddell ottaa lehden tietojen mukaan vastuulleen sekä GM:n että operaativisen johtajan pestit.

Kokeneen Waddellin meriittilista Hurricanesista on komeaa luettavaa, sillä ennen miehen puikkoihin tuloa yhdeksän kertaa peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt seura on yltänyt kevään tosipeleihin kaikilla Waddellin kuudella kaudella. Lopullinen askel Stanley Cup -voittajaksi on kuitenkin jäänyt seuralta ottamatta.

Mark Scheig

@mark_scheig
Good morning #CBJ fans. Here's the latest after chatting with some folks.

Can confirm the report from the Dispatch that Don Waddell will be a dual role to start, GM and run hockey ops. Official announcement will be later this week. (1/2)

LUE MYÖS: