Vancouver Canucks ja Carolina Hurricanes ovat käyneet neuvotteluja megaluokan vaihtokaupasta.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman raportoi perjantaina, että neuvottelujen keskipisteenä on ollut Canucksin ruotsalainen supertähtihyökkääjä Elias Pettersson, jonka nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen. Osapuolten uskotaan päässeen kauppaneuvotteluissa pitkälle, mutta yhteisymmärrystä ei ole ainakaan toistaiseksi löytynyt.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnotta raportoi Friedmanin jälkeen X:ssä, että Hurricanesin hyökkääjien Martin Necasin ja Jesperi Kotkaniemen nimet ovat pyörineet keskusteluissa.

Pagnotta huomauttaa, että Hurricanesin ja Canucksin neuvottelut alkoivat ennen kuin huhu Petterssonin jatkosopimusneuvotteluista tuli julki torstaina.

Viime kaudella maagisen 100 tehopisteen rajan rikkonut Pettersson on takonut tällä kaudella 62 ottelussa 29 maalia ja 75 tehopistettä. 25-vuotias ruotsalaistähti on NHL:n pistepörssissä Mikko Rantasen takana kymmenentenä.

LUE MYÖS: