KooKoo on naarannut uuden vahvistuksen puolustukseensa.. Kouvolalaisseura on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen ruotsalaispakki Gustav Bourammanin, 27, kanssa.

– Bouramman on sulavasti liikkuva ja hyvin peliä lukeva puolustaja, jonka vahvuus on kiekollisessa pelissä. Pakistomme terveystilanne pakotti meidät reagoimaan. Hienoa, että saimme Gustavin vielä tässä vaiheessa mukaan kauden huipennukseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

KooKoo kertoo samalla, että puolustajat Eero Teräväinen ja Seth Barton ovat arviolta kuukauden sivussa.

Bouramman on pelannut tällä kaudella ICEHL:ssä. 33 pelaamassaan ottelussa hän on nakuttanut tehot 3+21=33.

Bourammanilta löytyy myös Suomen passi.

– Äitini on suomalainen, joten sain Suomen passin heti syntyessäni. Ruotsin passin sain vasta, kun olin 12-vuotias. Kun olin lapsi, niin kävimme Suomessa usein kesäisin ja isoisäni asuu edelleen Heinolassa. Mutta en valitettavasti puhu suomea, Bouramman kertoo.