Kanadalaispuolustaja Simon Despres, 32, on löytänyt Euroopasta itselleen uuden seuran. Hän siirtyy Nottingham Panthersin riveihin Iso-Britanniaan.

Despres on viihtynyt Euroopan kaukaloissa edelliset kuusi kautta. Tuona aikana hän on pelannut KHL:ssä, SHL:ssä, Saksassa sekä viime kaudella ICEHL:ssä itävaltalaisseura Villacher SV:ssä. Siellä mies sai tililleen 43 runkosarjaottelua tehopistein 3+12=15 sekä viisi pudotuspeliä pisteittä.

Pittsburgh Penguins varasi Despresin 1. kierroksen 30. pelaajana vuonna 2009. Despres on pelannut NHL-urallaan Penguinsissa ja Anaheim Ducksissa yhteensä 193 runkosarjaottelua (6+37=43) ja 29 pudotuspeliä (1+6).

The Nottingham Panthers

@PanthersIHC
🏒 The Nottingham Panthers have signed experienced 32-year-old Canadian defenceman Simon Després who was has made 193 appearances in the NHL.

Read more 👉 tinyurl.com/muydswja