Washington Capitals kaatoi Columbus Blue Jacketsin numeroin 4-3 Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Tappio oli Columbukselle jo kahdeksas putkeen. Joukkue on saalistanut 18 ottelusta vain 12 pistettä ja se löytyy itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta.

Columbuksen tavoin vaikeaa on tällä hetkellä myöskin Patrik Laineella. Loukkaantumisen takia sivussa peleistä ollut Laine on pelannut tällä kaudella vain yhdeksän ottelua tehoin 2+1. Lisäksi Columbuksen päävalmentaja Pascal Vincent on penkittänyt Laineen kahdessa ottelussa putkeen pelin loppuhetkillä.

Viime yön ottelussa Laine ei pelannut vaihtoakaan viimeisen kuuden ja puolen minuutin aikana. Tätä edeltävästi Laine jakoi hyökkäysalueella harhasyötön, josta Capitals polkaisi nopeaan vastahyökkäykseen. Hendrix Lapierre viimeisteli hyökkäyksen päätteeksi voittomaaliksi jääneen 4-2-osuman. Laine luisteli tilanteessa omiin päin, mutta ei saanut Lapierrea kiinni.

Laine kellotti ottelussa jääaikaa vain 12:21, joka oli toiseksi vähiten Columbuksen pelaajista. Kyseessä oli myöskin Laineen pienin peliaika tämän kauden otteluissa.

Voit katsoa ottelun maalikoosteen alta tai täältä.