TPS:n maalivahti Filip Lindberg siirtyy ensi kaudeksi Lappeenrannan SaiPan riveihin. 25-vuotiaan espoolaisen sopimus on yksivuotinen.

Lindberg siirtyi täksi kaudeksi TPS:ään AHL-seura Wilkes-Barre/Scranton Penguisista, jota hän edusti kahdella kaudella. Tätä edeltävät kolme sesonkia hän pelasi Yhdysvaltojen yliopistosarjassa UMass Amherstin riveissä.

– Lindbergistä saamme erittäin hyvän maalivahdin tähän sarjaan. Hän pelasi Turussa kriittisillä hetkillä erittäin hyvällä tasolla. Nyt SaiPan maalivahtikaksikko on kasassa – hienoa saada tämä nuori lupaus mukaan tulevan kauden joukkueeseen, urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

Lindberg pelasi päättyneellä Liiga-kaudella runkosarjassa 31 ottelua torjuntaprosentilla 88,3. Pudotuspelien yhdeksässä ottelussa Blues-kasvatti koppasi kiekkoja torjuntaprosentilla 88,7.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tervetuloa SaiPaan Filip Lindberg! 🤝

Maalivahti Filip Lindberg SaiPaan.
Uutinen: saipa.fi/fi-fi/article/…

#SaiPa #Liiga

LUE MYÖS: