New York Rangersin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon haastava kausi sai jatkoa viime yönä. Hän loukkaantui Buffalo Sabresia vastaan pelatussa ottelussa.

Kakko kamppaili laidan lähettyvillä Buffalon Erik Johnsonin kanssa. Hän kaatui jään pintaan samalla kun hänen jalkansa vääntyi huonoon asentoon ja jäi hänen alleen. Tilanteen jälkeen Kakko talutettiin pukukopin puolelle ja hänen ottelunsa päättyi siihen.

Kakon peli jäi kesken toisessa erässä. Hän ehti pelaamaan ottelussa vain kuusi minuuttia ja 45 sekuntia. Kakolle kuluva kausi on ollut vaikea, nimittäin hän on saalistanut 20 otteluun vasta tehopisteet 2+1.

Näet Kakon loukkaantumiseen johtaneen tilanteen alta tai täältä.

Sportsnet

@Sportsnet
New York Rangers forward Kaapo Kakko has gone to the dressing room with an apparent leg injury following an awkward fall.