Columbus Blue Jacketsin päävalmentajan paikalta potkut ennen ensimmäistäkään peliä saaneesta Mike Babcockista leviää julkisuuteen päivä päivältä likaisempia yksityiskohtia.

NHL:n puolustajalegenda Chris Chelios paljastaa koko Babcockin potkusaagan alulle laittaneessa Spittin’ Chiclets -podcastissa lisää iljettäviä yksityiskohtia Babcockin käyttäytymisestä Detroit Red Wingsin peräsimessä.

— Asiat joita hän teki pelaajille, olivat täysin tarpeettomia. Kuinka kiusallista ja epämukavaa se voikaan olla! Vaikka voitimme, monista pelaajista ei ollut lainkaan mukavaa saapua hallille. Aivan kuin hän olisi halunnut saada potkut ja lähteä rahojensa kanssa. En tiedä, mikä tilanne oli tällä kertaa, mutta voin sanoa, että tuo kaveri on ovela kuin kettu, Chelios sivaltaa.

Lähes viisikymppiseksi asti NHL:ssä pelannut Chelios muistaa yhä tavan, jolla Babcock kohteli puolustajan Red Wingsin aikaista pelikaveria Johan Franzenia.

— Kun Franzen kävi läpi lukuisia aivotärähdyksiä, Babcock kutsui hänet viikottain toimistoonsa haukkuakseen hänet läskiksi siaksi, jota kaikki pelikaverit vihaavat sekä kyseli, miksei tämä jo lopeta.

Babcock yritti myös savustaa tuolloin 47-vuotiasta legendaa ulos joukkueesta kaikin keinoin.

— Tuossa vaiheessa uraani en enää halunnut siirtää perhettäni toisaalle, sillä rakastimme Detroitia. Luojan kiitos seurapomot Kenny Holland ja Jim Nill sekä Ilitchit (omistajat) olivat puolellani. He eivät voineet pakottaa Babsia peluuttamaan minua, mutta he pystyivät estämään häntä hankkiutumasta minusta eroon, Chelios muistelee.

— Jos olisin ollut kymmenen vuotta nuorempi, olisin yksinkertaisesti pyytänyt treidiä, NHL-legenda arvelee.