Liiga-kausi 2023-2024 pyörähtää käyntiin tiistaina 12. syyskuuta, joten tässä vaiheessa on hyvä aika ottaa selvää Liigan televisioinnista ja hinnoista.

Suomessa Liigan televisiointioikeudet omistaa Telia. Ottelut ovat katsottavissa Telia Playn ja C Moren kautta, mutta edullisin tapa seurata Liigaa löytyy yllättäen Warner Bros. Discoveryn kautta.

Discovery+ Sport Hockey -paketti pitää nimittäin sisällään myös Telian Liigapassin, eikä paketin hinta ole kuin 25,99 euroa kuukaudessa. Telian Liigapassilla näkee kaikki Liiga-ottelut suorina lähetyksinä. Paketti ei kuitenkaan pidä sisällään C Moren kanavia, joista näkisi muun muassa Mestareiden liigaa ja La Ligaa.

Toiseksi halvimmalla Liigan saa näkyviin Telian Liigapassilla, joka maksaa Telian kautta tilattuna 29,95 euroa kuukaudessa. Telia tarjoaa mahdollisuuden ostaa myös yksittäisiä Liiga-otteluita hintaa 9,90 euroa, mutta ottelun voi katsoa vain Telia Play -sovelluksella ja -boksilla tai selaimessa.

Kolmanneksi edullisin vaihtoehto on tilata C More Total+, joka maksaa Telian liittymäasiakkaille 32,95 euroa kuukaudessa (ensimmäinen kuukausi 0€/kk) ja muille 37,95 euroa kuukaudessa.

Tutustu tarkemmin: Discovery
Tutustu tarkemmin: Telia
Tutustu tarkemmin: C More