NHL:ssä kunnioitettavan yli 1000 ottelun uran pelannut tappelijalegenda Donald Brashear jatkaa jääkiekkouraansa seitsemän sapattivuoden jälkeen.

Nykyään 51-vuotias Brashear on solminut yhden kauden kattavan sopimuksen Ligue Nord-Américaine de Hockey (LNAH) -sarjassa pelaavan Jonquière Marquisin kanssa. Miehen palveluksista käytiin kova tarjouskilpailu sarjassa pelaavien seurojen kesken.

Jonquière Marquisin omistaja Bob Desjardins on iloinen legendan valittua lopulta juuri hänen seuransa. Brashear tuo uudelle joukkueelleen rutkasti medianäkyvyyttä.

– Minulle oli todellinen vau-elämys saada Donald vakuuttuneeksi liittymisestä seuraamme. Minulla on valtava kunnioitus häntä kohtaan. Kaveri on pelannut yli 1000 NHL-ottelua, mikä on uskomaton saavutus. Hän on 51-vuotias, mutta siitä huolimatta yhä huippukunnossa. Itse olen 56 ja minulla on vaikeuksia pukea sukat jalkaani aamuisin, omistaja iloitsee.

Yhtenä NHL:n pelottavimmista tappelijoista muistettava Brashear pelasi viimeiset NHL-pelinsä vuonna 2010.