Vegas Golden Knights jatkoi viime yönä voittojen tiellä Stanley Cup -finaaleissa. Vegas jyräsi 7-2 murskavoittoon Florida Panthersista ja johtaa finaalisarjaa otteluvoitoin 2-0.

Tunteet kävivät ottelussa todella kuumina. Tuomaristo jakoi matsin aikana huimat 184 jäähyminuuttia. Pelkästään kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla tuomaristo vihelsi 100 minuutin edestä käytöskymppejä.

Suuresta jäähymäärästä huolimatta ottelussa nähtiin vain kaksi ylivoimamaalia. Niistä kumpikin oli Vegasin käsialaa.

Ottelun puhuttavin tilanne oli, kun Floridan Matthew Tkachuk taklasi Jack Eichelia. Eichel oli huonossa asennossa ja juuri vetämässä henkeä, kun Tkachuk jyräsi hänen ylityseen. Eichel joutui vetämään loppuerän henkeä pukukopin puolella.

Seuraavaksi finaalisarja siirtyy Floridaan.