Mestis-seura Kiekko-Vantaa tiedottaa vahvistaneensa ensi kauden joukkuettaan hyökkääjä Niklas Nordgrenilla.

23-vuotias laitahyökkääjä siirtyy vantaalaisten riveihin Pelicansin Liiga-joukkueesta. Nordgren pelasi viime kaudella Liigassa 14 ottelua tehoin 0+3 sekä yhden ottelun lainalla Mestiksessä Peliitoissa.

– Nikke on todella taitava ja juonikas hyökkääjä, jonka vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä. Rightin kätisyyden ansiosta saamme myös erikoistilanteisiin lisää variaatiota. Nikke on huippupelaaja tähän sarjaan ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kommentoi seuran tiedotteessa.

Nordgren on pelannut Liigassa HIFK:n ja Pelicansin paidoissa yhteensä 80 ottelua pistein 6+14=20. Mestiksessä hän on pelannut 27 ottelua tehoin 3+19=22.

Huipputaitava Nordgren on Chicago Blackhawksin kesän 2018 3. kierroksen varaus. HIFK-kasvatin kehitystä on hidastanut pahat loukkaantumiset viime vuosina.

Nordgrenin uran huippuhetki tapahtui keväällä 2018, kun hän ratkaisi Suomelle alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Hän nappasi myös MM-turnauksen maalipörssin voiton kahdeksalla osumallaan.