Winnipeg Jetsin konkarihyökkääjä Blake Wheeler, 36, on suuntaamassa uusiin maisemiin kesällä, kertoo Steve Dangle Podcast -ohjelmaa juontava NHL-toimittaja Steve Glynn.

Glynnin tietojen mukaan Jets yrittää kaikin keinoin päästä eroon Wheelerin 8,25 miljoonan dollarin palkalla varustetusta ja kesään 2024 ulottuvasta sopimuksesta.

– Kuulin, että Wheelerin päivät Winnipegissä ovat luetut. On mahdollista että hänet kaupataan, mutta pidän silti sopimuksen ulosostoa todennäköisimpänä vaihtoehtona, Glynn kirjoitti Twitterissä.

Iltalehti uutisoi talvella 2021, että Jetsin silloinen kapteeni Wheeler sekä ykkössentteri Mark Scheifele olivat ”juonineet” Patrik Laineen ulos joukkueesta ja puhuneen suomalaisesta pahaa selän takana. Wheeler kiisti myöhemmin väitteet kiusaamisesta, mutta myönsi haasteensa Laineen kanssa kommunikoimisessa.

Wheeler on pelannut NHL:ssä Boston Bruinsin, Atlanta Thrashersin ja Jetsin riveissä yhteensä 1118 runkosarjaottelua tehopistein 312+610=922. Yhdysvaltalainen toimi Jetsin kapteenina vuosina 2016-22.

Steve “Dangle” Glynn

@Steve_Dangle
I’ve heard Blake Wheeler’s days in Winnipeg are numbered. Still a chance he moves but most likely option is a buyout.

According to @CapFriendly his $8.25 million cap hit would be $2.75 million for two seasons.