Ruotsin SHL:ssä pelaava Linköping HC havittelee kovaa hankintaa joukkueeseensa rapakon takaa, uutisoi ruotsalaislehti HockeyNews.se. Seura on osoittanut kiinnostuksensa ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallia kohtaan.

28-vuotias Strömwall allekirjoitti viime kesänä yksivuotisen NHL-sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa, mutta pelasi kuluneella kaudella vain AHL:ssä. Hän kirjautti Chicago Wolvesin paidassa 68 otteluun tehopisteet 18+33=51.

Strömwallille Linköping on entuudestaan tuttu ympäristö, nimittäin hän on seuran kasvatti ja on edustanut Linköpingiä junioritasolla. Viimeksi Strömwall on pelannut kotimaansa kaukaloissa kaudella 2015-16.

Liigan ystäville Strömwall on hyvinkin tuttu mies KooKoon paidasta. Hän voitti kaudella 2018-19 Liigan maali- ja pistepörssin iskettyään 52 otteluun tehopisteet 30+27=57. Hän pelasi KooKoossa jo kautta aiemmin 37 ottelua ja viimeisteli niihin pisteet 14+6=20.