Yhdysvaltalaishyökkääjä Tyler Kelleher jättää Liiga-kaukalot yhden kauden jälkeen. Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle eli Allsvenskaniin ensi kaudeksi pudonnut Brynäs IF on tehnyt Kelleherin kanssa yksivuotisen sopimuksen.

28-vuotias Kelleher edusti kuluneella kaudella molempia Liigan finalisteja. Hän aloitti Tapparassa, jossa hän pelasi vain 12 ottelua pistein 1+2. Kesken kauden hän siirtyi Pelicansin riveihin, jossa tilille tuli 38 runkosarjaottelua tehopistein 9+17=26 sekä 18 pudotuspeliä tehoin 6+1=7. Kelleher voitti Pelicansin kanssa hopeaa.

Ennen Liigaan siirtymistään Kelleher pelasi nimenomaan Ruotsissa kolme kautta. Tuona aikana hän kiekkoili pääasiassa SHL:ssä, mutta kokemusta löytyy myöskin Allsvenskanista entuudestaan.

Brynäs IF

@Brynas
Välkommen till Brynäs IF – Tyler Kelleher! ✍️✅

Brynäs IF är glada att kunna presentera ett nytt namn till det HockeyAllsvenska lagbygget. Den 28-årige amerikanen Tyler Kelleher senast i finska Pelicans är klar för klubben.

📰 Läs mer på brynas.se