Tshekkimaalivahtien virta Liigaan jatkuu.

Jan Lukas siirtyy ensi kaudeksi Liigaan, kertoo tshekkiläinen kiekkosivusto hokej.cz. 29-vuotias maalivahti on edustanut viimeiset viisi vuotta HC Olomoucia. Päättyneellä kaudella hän pelasi 29 ottelua Tshekin pääsarjassa torjuntaprosentilla 91,4.

Hokej.cz haastatteli Lukasta ulkomaille siirtymisestä ja kysyi, mitä odotuksia hänellä on Suomelle.

– En rehellisesti tiedä. Luulen, että se tulee olemaan haaste – mentaalisesti sekä fyysisesti. Perheeni ja minä lähdemme ulkomaille, ja siellä on joitain asioita, jotka tulevat olemaan vaikeampia. Mutta se on silti lätkää ja nautimme siitä, Lukas kommentoi.

Englanti ei ole Lukasin vahvuus, mutta hän uskoo silti pärjäävänsä hyvin.

– Pystyn hoitamaan asioita, kun minun tarvitsee, joten pärjään perusasioiden kanssa, mitä tulee lätkään ja elämään. En ole mikään nero, mutta homma hoituu.