Pelicansin taiturimainen hyökkääjä Iikka Kangasniemi on siirtymässä ensi kaudeksi ulkomaille pelaamaan, kertoo Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen Twitterissä. Huttusen mukaan Kangasniemi hakee Tshekistä pelipaikkaa.

28-vuotias Kangasniemi on kirjauttanut tämän kauden 44 Liiga-otteluun tehopisteet 5+23=28. Liiga-urallaan hän on pelannut yhteensä 348 runkosarjaottelua (96+151=247) sekä 27 pudotuspeliä (5+11=16) edustaen Pelicansin lisäksi HIFK:ta ja Bluesia. Kangasniemi viimeisteli viime kaudella 42 tehopistettä, mikä on myöskin hänen yhden kauden piste-ennätyksensä Liigassa.

Kangasniemi on pelannut urallaan ulkomailla toistaiseksi vain pienen hetken ajan kaudella 2019-2020. Hän pelasi tuolloin loppukauden ajan Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa MODO Hockeyn riveissä. Hän ehti pelaamaan joukkueessa kymmenen runkosarjaottelua pistein 2+3 sekä kaksi karsintapeliä tehoin 0+1.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Okei yksi lätkätwiitti vielä, jotta säilyy tasapaino: Pelsun Iikka Kangasniemi hakee ensi kaudeksi pelipaikkaa Tshekeistä. Verkot vesillä.