Washington Capitalsia odottaa tulevana kesänä isot päätökset seuran runkopelaajien suhteen.

Capitalsin seurajohto antoi viitteitä tulevasta tämän kevään siirtorajalla, kun joukkue päätti kaupata kokeneet pelaajat Dmitri Orlovin, Marcus Johanssonin ja Lars Ellerin pois. Capitals oli siirtorajalla vielä mukana pudotuspelitaistossa, mutta seurajohto halusi satsata tämän kauden sijaan tulevaisuuteen.

Seuraavan lähtijän uskotaan olevan tällä kaudella pahasti alisuorittanut Capitalsin ykkössentteri Jevgeni Kuznetsov.

– Capitalsin seurajohto on pahasti pettynyt Kuznetsovin kauteen. Hänen piti parantaa otteitaan, mutta niin ei tapahtunut. Hän täyttää toukokuussa 31 vuotta ja hänen 7,8 miljoonan dollarin palkalla varustettu sopimus päättyy vasta kahden kauden päästä, The Athletic -sivuston Capitalsin asiantuntija Tarik El-Bashir kirjoittaa.

El-Bashirin tietojen mukaan Capitalsin seurajohdolla ei ole enää luottoa venäläistaiturin suhteen.

– Voiko Capitals luottaa hänen palaavan entiselle tasolleen ja löytävän tasaisuuden. En osaa sanoa täysin varmuudella, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä että luottamus on menetetty, toimittaja avasi tilannetta.

Viime kaudella 78 tehopistettä tehnyt Kuznetsov on kirjannut tällä kaudella 70 ottelussa vain 12 maalia ja 51 tehopistettä. Miehen tehotilasto on pakkasella karuin lukemin -17.