SaiPa on julkistanut tulevien vuosien valmennustiiminsä. Seuran päävalmentajana jatkaa Ville Hämäläinen kaksivuotisella sopimuksella. Valmennustiimissä jatkavat apuvalmentaja Santeri Immonen ja maalivahtivalmentaja Antti Ore. Kolmikon sopimukset ovat kaksivuotiset.

Myöhemmin valmennusryhmään on luvassa vielä vahvistus. SaiPa kertoo täydentävänsä joukkoa pelaajakehitykseen profiloituneella apuvalmentajalla.

Hämäläinen nousi tällä kaudella SaiPan päävalmentajaksi, kun Pekka Virta sai potkut. SaiPa sijoittui runkosarjan viimeiseksi selvällä marginaalilla.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen mahdollisuudesta ja lähden ylpeänä toteuttamaan SaiPan tulevaisuutta – en yksin vaan yhdessä muiden kanssa, Hämäläinen kommentoi.

– Lisää kokoa, lisää luonnetta ja lisää johtamisominaisuuksia ensi kauden joukkueelle on varmasti tulossa. Uskon vahvasti, että joukkueen ja koko organisaation suunta on eteenpäin.

Toimitusjohtaja Jussi Markkanen on luottavainen tulevaisuuden suhteen.

– Katsomme jo tiiviisti tulevaisuuteen. Tässäkin tilanteessa pitää muistaa, että Ville Hämäläisen päävalmentajakauden aikana on tapahtunut myös paljon hyviä asioita. Kuluneen kauden tilanne on ollut monin tavoin haastava ja tästä syystä myös tätä päätöstä harkittiin pitkään. Uskomme vakaasti, että pitkän kokemuksen niin omalta pelaajauraltaan omaavana kuin muissa valmennuksen rooleissa SaiPassa työskennelleenä Ville on oikea valinta. Myös tulevan joukkueen runko alkaa olla viimeisiä yksityiskohtia myöten valmis ja pelaajiin liittyvät tiedotteet jaamme, kun Liiga-kausi kokonaisuudessaan päättyy, kommentoi Markkanen.