NHL:n siirtotakarajalla Ottawa Senatorsiin siirtynyt tähtipuolustaja Jacob Chychrun esitteli hiljattain varsin barbaarista ruokavaliotaan, johon sisältyy mm. raakaa maksaa sekä raakaa naudan sydäntä.

NHL-toimittaja Jeff Veillette ei malttanut olla puuttumatta atleettisen puolustajan ruokavaliopuheisiin. Toimittaja sivaltaa Chychrunia vertaamalla tämän pelimääriä NHL:n teräsmiespelaaja Phil Kesselin vastaaviin.

– Chychrun ei ole pelannut koskaan 70 runkosarjapeliä yhden kauden aikana. Samaan aikaan NHL:n kaikkien aikojen teräsmiespelaaja on pullukka kaveri, joka rakastaa keksejä, yhdistetään hot dogeihin ja joka on sanonut lopettavansa uransa siinä vaiheessa, kun hänellä ei enää olisi mahdollisuutta juoda Coca Colaa pukuhuoneessa. Ruokatottumukset ovat tärkeitä, mutta asioiden minimointi tai maksimointi ei ole aina kaikki kaikessa, Veillette kuittailee Chychrunin suuntaan.

Kahdesti urallaan Stanley Cupin voittanut Kessel, 35, on jättänyt NHL-ottelun väliin viimeksi kaudella 2009-10. NHL:ssä seitsemättä kauttaan pelaava Chychrun, 24, taas on saanut parhaimmillaankin kasaan vain 68 runkosarjaottelua per kausi.