New Jersey Devilsin siirtotakarajan tähtihankinta Timo Meier on saamassa uudelta seuraltaan järisyttävän jatkosopimustarjouksen, kertoo Sportsnetin NHL-toimittaja Chris Johnston.

Toimittajan mukaan Devils on valmis tarjoamaan kuusi miljoonaa dollaria tästä kaudesta tienaavalle Meierille massiivista palkankorotusta miehen sopimuksen umpeutuessa kauden jälkeen. Johnston arvioi Meierin tulevan sopimuksen olevan kahdeksan vuoden mittainen ja vuosipalkaltaan huimat yhdeksän miljoonaa taalaa.

Devilsin seurajohto ei tiettävästi ole järin innostunut antamaan pelaajilleen rahakkaampaa sopimusta kuin mitä seuran kahdeksan miljoonaa taalaa kaudessa tienaava kansikuvapoika Jack Hughes kuittaa.

Sveitsiläishyökkääjän kohdalla sen on kuitenkin tehtävä poikkeus, sillä se pulitti hyökkääjästä siirtotakarajalla hurjan hinnan miehen vanhalle seuralle San Jose Sharksille. Devils luopui vaihdossa Fabian Zetterlundista, Andreas Johnssonista, Shakir Mukhamadullinista, Nikita Oktotiukista, ehdollisesta 1. kierroksen varausvuorosta sekä 2. ja 7. kierroksen varausvuoroista.