Carolina Hurricanes ei odotuksista huolimatta vahvistanut hyökkäystään tähtitason pelaajalla NHL:n siirtotakarajalla.

Ratkaisu olla korvaamatta loukkaantuneen Max Paciorettyn jättämää aukkoa tuli monille yllätyksenä. TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun paljastaa kuitenkin, ettei Hurricanesin seurajohto ainoastaan istunut tumput suorina muiden idän kärkiseurojen kilpavarustellessa miehistöjään.

LeBrunin mukaan Hurricanes teki tarjoukset ainakin kolmesta tähtihyökkääjästä: Tyler Bertuzzista, Max Domista ja Timo Meierista. Toimittajan väitteen mukaan Hurricanes olisi iskenyt San Jose Sharksin pöydälle tarjouksen, joka sisälsi kaikkiaan kuusi varausvuoroa ja pelaajaa korvauksena Meierin palveluksista.

Meierin päädyttyä New Jersey Devilsiin oli Domin siirto takaisin Hurricanesiin LeBrunin mukaan potentiaalinen vaihtoehto vielä perjantain siirtotakarajalla. Domi kaupattiin lopulta Dallas Starsiin. Bertuzzin osoitteeksi valikoitui puolestaan Boston Bruins.