ZSC Lions päätyi vaihtamaan päävalmentajaa kesken kauden. Rickard Grönborg sai potkut hänen tehtyä sopimuksen Tapparan kanssa. Seura päätti nostaa seuraavan päävalmentajan Marc Crawfordin saman tien ruoriin.

Nyt Crawford on nostattanut valtavan kohun Sveitsissä. Hänen homofobinen huutelunsa tuomaristolle on joutunut tutkintaan.

62-vuotias Crawford on kokenut päävalmentajana paljon. Vuonna 1996 hän valmensi Colorado Avalanchen Stanley Cup -mestaruuteen. Hän on toiminut päävalmentajana myös Vancouver Canucksissa, Los Angeles Kingsissa, Dallas Starsissa ja Ottawa Senatorsissa.

Crawfordin purkauksen voit katsoa alta. Varoitus: video sisältää sopimatonta kielenkäyttöä.

Hockey News Hub

@HockeyNewsHub
WARNING - LANGUAGE 💥
ZSC Lions head coach Marc Crawford under investigation for yelling a homophobic insult towards a referee. 🇨🇭 #NationalLeague